Chinese reisagent valt vanaf de 5e etage van een hotel in Pattaya zijn dood tegemoet

PATTAYA:- Een Chinese reisagent stortte gisteravond, 16 januari, zijn dood in bij een hotel in Noord Pattaya. De politie heeft bedenkingen omtrent de toedracht van dit incident, daar het slachtoffer vreemd gedrag voorafgaand aan het incident vertoonde.

De politie van Pattaya werd even voor middernacht op de hoogte gebracht van het incident en arriveerde met de reddingswerkers van Sawang Boriboon bij het hotel in de wijkgemeente Naklua.

Het slachtoffer was een 33-jarige Chinees, geĆÆdentificeerd als Mr. Chen Pu Lin. De politie zei dat ze hem dood op de begane grond van het hotel aantroffen. Hij was alleen gekleed in zwart ondergoed. De autoriteiten gingen de kamer van Mr. Lin op de vijfde verdieping controleren en vonden een bloedspoor in de gang. Er was ook een teken van geknoei aan de kamerdeur van het slachtoffer, maar er werden geen aanwijzingen gevonden voor een worsteling of vechtpartij in de hotelkamer.

De politie zei dat het slachtoffer mogelijk zijn sleutelkaart was vergeten en in zijn eigen kamer probeerde in te breken, ze vonden ook een kleine plas bloed op het dak van het hotel.

De politie bekeek camerabeelden van de gang en zag het slachtoffer enige tijd heen en weer lopen, ogenschijnlijk versuft en verward. Er droop ook bloed uit zijn slaap, maar er werd niemand bij het slachtoffer gezien, aldus de politie.

Toen de politie van Pattaya een gids ondervroeg, wiens naam werd achtergehouden, werd bekend dat het slachtoffer een reisagent was die op 13 januari in Pattaya aangekomen was. Het slachtoffer bezocht het hotel met zijn drie andere vrienden om het hotel en de toeristische attracties te overzien ter voorbereiding op het binnenhalen van Chinese toeristen.

De gids zei dat op de dag van het incident de vrienden van Mr. Lin naar buiten gingen om de omgeving te bekijken, maar dat het slachtoffer ervoor koos om alleen in zijn kamer te blijven omdat hij ziek was. De gids vertelde de politie dat het slachtoffer op goede voet stond met zijn vrienden en geen enkel conflict met hen had.

De politie van Pattaya onderzoekt camerabeelden opnieuw om het exacte motief van de dodelijke val van het slachtoffer vast te stellen. Het lichaam van het slachtoffer is naar een ziekenhuis gebracht voor autopsie.

Olleke Bolleke in Pattaya 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!