Het ultieme hiphopfestival “Rolling Loud Thailand” nadert Pattaya met rasse schreden 

PATTAYA:- Het Rolling Loud Thailand 2023 wordt de ultieme hiphopervaring, met enkele van de grootste namen in deze swingende scène. Van 13 tot 15 april organiseert Legend Siam Pattaya een 24 uur per dag non-stop hiphopevenement dat samenvalt met het Songkran Festival.

Thailand is geleidelijk aan in opkomst als een populaire bestemming voor hiphopmuziek in Azië, en Rolling Loud Thailand 2023 zal zijn status als topbestemming voor dit genre versterken. Het festival zal een ongelooflijke line-up bevatten van wereldberoemde hiphopartiesten uit Amerika, Canada en Korea, waaronder Travis Scott, Cardi B, Chris Brown, Jay Park, BiBi, Jessi en Big Naughty, allemaal verpakt op het terrein van Legend Siam Pattaya, midden in Pattaya.

Sinds het debuut in Florida in 2015 is Rolling Loud een wereldwijde sensatie geworden, aangezien het enorme menigten van meer dan 200,000 mensen heeft aangetrokken. Met optredens van enkele van de meest populaire en getalenteerde rappers in de branche is het evenement een must-see spektakel geworden voor hiphopfans over de hele wereld.

Of u nu wel of niet in Pattaya bent, Rolling Loud Thailand 2023 is een evenement dat u gewoon niet mag missen. Dit festival wordt samen met het Songkran Festival een van de meest opwindende evenementen van het jaar. 

Dus noteer 13-15 april in uw agenda en bereid u voor op het ultieme hiphop-spektakel in Thailand!

Voor meer informatie klik HIER

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!