Een blik op de komende week in Pattaya en Thailand, het Pattaya Cultuur Festival, Songkran komt steeds dichterbij

PATTAYA:- Vandaag geeft uw nieuwsbeer een korte blik op de komende week, van wat er de komende week van 26 maart tot en met 1 april allemaal in Pattaya en Thailand te beleven is. Dit artikel is bedoeld zodat onze leden snel een blik kunnen werpen op de dingen die ze de komende week mogen verwachten zonder tientallen reportages na te lezen.

Ten eerste, aangezien het Pattaya Music Festival is beëindigt, vindt het komende weekend, XNUMX april, de Eastern Economic Corridor en het Pattaya Cultuur Festival plaats.

Deze evenementen vinden plaats op Pattaya Beach in de buurt van Central Klang en zijn bedoeld om het unieke erfgoed en de cultuur van oostelijke provincies zoals Rayong, Chanthaburi en Chonburi, evenals de Thaise cultuur in het algemeen, te promoten. Het evenement zal een verscheidenheid aan voedselverkopers, tentoonstellingen over de Thaise cultuur, muziek en shows en nog veel meer bevatten. 

Niet onbelangrijk voor onze medelanders……de toegang is gratis!!!

Vervolgens heeft Pattaya onlangs met een reeks misdaden de krant gehaald waarbij Big Joke zelf, luitenant generaal Surachate Hakparn, naar Pattaya kwam om een ​misdaad over losgeld in Pattaya te volgen na een ontvoering van een Chinese staatsburger op klaarlichte dag op een openbare weg in de omgeving van Pattaya, Big Joke heeft verklaard dat alles ex-pats met criminele achtergronden zullen worden verwijderd onder de komende Operatie X-ray.

En eindelijk komt Songkran dichterbij nu april volgend weekend begint. U zult de komende weken waarschijnlijk nog veel meer lezen over evenementen en mogelijke regels voordat het watergebeuren op 13 april van start gaat. 

Sommige Thaise groepen, zoals Pattaya Watchdog, hebben opgeroepen om het evenement alleen traditioneel te houden en openbare waterspatten en feesten te verbieden of aan banden te leggen. Het is echter onwaarschijnlijk dat dit zal gebeuren nadat het festival drie jaar is afgelast of alleen traditioneel is vanwege de beperkingen van Covid-19.

Dat was alles voor deze week, blijf veilig en bedankt voor uw aandacht

Olleke Bolleke in Thailand 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!