Het trouwen in Thailand is razend populair onder Indiase toeristen

BANGKOK:- Het TAT merkte op dat huwelijkstoerisme buitengewoon populair is op de Indiase markt, en heeft sindsdien als doel gesteld om dit jaar 400 van dergelijke evenementen in het koninkrijk te houden.

De Thaise autoriteiten verwachten dat het aantal Indiase toeristen naar Thailand tegen het einde van 2022 de 500.000 zal bereiken, na de 100.000 sinds januari.

Regeringswoordvoerder Thanakorn Wangboonkongchana zei dat Indiase reizigers maar liefst 22,5 miljard baht aan inkomsten kunnen genereren.

De Tourism Authority of Thailand, het TAT streeft er dan ook naar om dagelijks 3.000 Indiase bezoekers naar het koninkrijk te trekken door middel van verschillende promotiecampagnes en speciale reisincentives.

Het TAT merkte verder op dat huwelijkstoerisme buitengewoon populair is op de Indiase markt, en heeft sindsdien als doel gesteld om dit jaar 400 van dergelijke evenementen in het koninkrijk te houden.

Naast India richt TAT zich tot eind september, wanneer het hoogseizoen weer begint, op het Midden-Oosten en de buurlanden van Thailand. Elke maand worden er minstens 500.000 internationale toeristen verwacht, een aanzienlijke stijging ten opzichte van de oorspronkelijke voorspelling van de autoriteit van 300.000 en een teken van toegenomen optimisme over de heropleving van de sector.

Thanakorn voegde eraan toe dat Thailand nu van plan is om tegen het einde van 2022 7-10 miljoen internationale toeristen te verwelkomen en 1,5 biljoen baht aan inkomsten uit de industrie te produceren, wat ongeveer de helft is van het bedrag dat in het voorgaande volledige jaar voorafgaand aan de pandemie werd gegenereerd. 

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Thailand 
Bron:  NNT News

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!