De Walking Street ziet er over een maand strak uit, zo beweert de nieuw verkozen burgemeester van Pattaya

PATTAYA:- De nieuws burgemeester van deze oostelijke kustplaats heeft onlangs de Walking Street geïnspecteerd om te controleren of de bovengrondse stroomkabels zijn vervangen door ondergrondse leidingen en zei te verwacht. dat het werk binnen een maand klaar is.

De verkozen burgemeester van Pattaya, Poramet Ngampichet, werd vergezeld door nieuw gekozen leden van de Pattaya Council en personeel van de Provincial Electricity Authority (PEA).

De Walking Street van Pattaya vertegenwoordigt één van de negen routes in vier grote steden die zijn bestemd voor het verwijderen van bovengrondse kabels.  De andere drie zijn Chiang Mai City, Korat City en Hat Yai City.  De autoriteiten hopen de betrouwbaarheid van het elektriciteitsnet voor deze steden te verbeteren en gevallen van onderstroom en stroomuitval te verminderen.

Poramet zei dat Walking Street de belangrijkste wandelpromenade van Pattaya is voor de  toeristen en voegde eraan toe dat buitenlandse reizigers al beginnen terug te keren naar de stad, en dit geldt vooral voor Indiase toeristen.  Hij besloot daarom Walking Street te bezoeken om de voortgang van het vervangen van bovengrondse kabels te bekijken.

De burgemeester zei dat het werk naar verwachting binnen een maand klaar zal zijn en dat de elektriciteitspalen begin volgend jaar moeten worden verwijderd.  Voetpaden en verbeteringen aan het wegdek zullen ook in augustus of september klaar zijn, net op tijd als het hoogseizoen zich aandient.

Poramet verzekerde verder dat het probleem van bouwmaterialen die zich opstapelen op de voetpaden al is opgelost, en merkt op dat zodra de verbeteringswerkzaamheden zijn voltooid, Walking Street zowel mooi als duurzaam zal worden gebruikt door zowel de lokale bevolking als toeristen. 

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand
Bron:  NNT News

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!