Het Thaise zandmannetje had het voorzien op een pick-up bestuurder in Zuid-Thailand, het liep gelukkig goed af 

NAKHON SI THAMMARAT:- Het ziet er allemaal erger uit dan het is, maar verrassend genoeg liep de bestuurder ongedeerd weg.  Een pick-up vol met durian fruit is gisterochtend tegen een elektriciteitspaal op de snelweg gebotst nadat de chauffeur achter het stuur in slaap was gevallen.

De man uit Phang Nga reed over snelweg 41 in het Thung Song-district van de zuidelijke provincie toen “Klaas Vaak” zand in zijn ogen gooide en hij in slaap viel, waardoor hij de controle over de pick-up truck verloor.  De pick-up truck reed frontaal tegen een elektriciteitspaal die gelijk omknikker waardoor de pick-up trunk vol gigantisch fruit over de snelweg werd geslingerd toen de auto over de kop rolde.

Toen de crashende auto uiteindelijk tot stilstand kwam, stond hij loodrecht op de grond, leunde op zijn neus en leunde tegen een lantaarnpaal aan de kant van de weg.  De dramatische foto’s zien eruit als een ongeluk dat zeker dodelijke slachtoffers zou veroorzaken.

Maar toen de politie op de plaats van het ongeval arriveerde, waren ze verrast toen ze de 24-jarige chauffeur van de pick-up truck naast zijn omgekeerde voertuig aantroffen, vrijwel onaangeroerd bij het ongeval.  Na de aanrijding kon hij zichzelf uit het wrak bevrijden en zonder hulp uit de vrachtwagen klimmen.

Hij werd naar een nabijgelegen ziekenhuis vervoerd voor een grondig onderzoek om er zeker van te zijn dat er geen lichamelijke verwondingen waren, maar de man hield vol dat hij zich goed voelde.

Volgens de lokale politie zei de chauffeur dat hij vanuit de diepe zuidelijke provincie Yala naar het noorden was gereden om zijn lading durian naar Chumphon te vervoeren.  Tijdens de lange trektocht was hij slaperig geworden en viel uiteindelijk achter het stuur in slaap.  Hij werd uit zijn slaap gewekt door de botsingzelf en kon weglopen van de crash met niet meer dan een paar schrammen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Thaiger 
Content: Olleke Bolleke in Zuid-Thailand
Bron: The Thaiger

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!