De toeristenpolitie in Thailand krijgt complimenten voor het opsporen van bagage van 2 Saoedische toeristen

SAMUT PRAKAN:- De Thaise toeristenpolitie kreeg een pluim in hun……..hoed gestoken, toen ze in alle vroegte van ed morgen de bagage van twee Saoedi-Arabische toeristen opspoorden.v

De twee vrouwen belden eergisteren midden in de nacht de politie om te vertellen dat ze hun bagage in de taxi van Suvarnabhumi Airport naar hun hotel hadden achtergelaten.

De politie nam de tijd om de taxi op te sporen en slaagde er uiteindelijk in om contact op te nemen met de taxichauffeur en hem de bagage te laten terugbrengen.

Een van de toeristen, Algarz Rehub Saleh A, gaf onmiddellijk feedback en bedankte de politie voor hun inspanningen.

 “Geen woorden kunnen beschrijven hoe dankbaar we zijn” 

Bangkok heeft veel geluk met zo’n ongelooflijk en vriendelijk team.  We zullen Bangkok opnieuw bezoeken alleen al vanwege hen, ze zijn de BESTE’, luidde het bericht.

Politie generaal-majoor Apichart Suriboonya, het plv. hoofd en woordvoerder van de toeristenpolitie, zei dat de feedback het moreel van de officieren hielp opkrikken en hen verder motiveerde om van Thailand de beste bestemming ter wereld te maken.

Hij bedankte ook de taxichauffeur voor zijn medewerking en riep alle Thais op om goede gastheren te zijn en buitenlandse bezoekers van harte welkom te heten.

“We denken dat dit incident indruk zal maken op Saoedi-Arabische toeristen en hun vertrouwen zal vergroten om naar Thailand te reizen”, zei hij.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation  
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!