Het Thaise Paviljoen op EXPO 2022 Floriade Almere in Nederland doet het uitstekend 

NEDERLAND:- Het Thailand-paviljoen op de International Horticultural Exposition (EXPO 2022 Floriade Almere) in Almere, Nederland, toont het potentieel van Thailand op het gebied van voedselinnovaties en landbouwproducten, evenals de productieprocessen van het land, met hun hoge normen en  kwaliteit.

Koning Willem-Alexander der Nederlanden opende officieel de Expo, dat tot en met 9 oktober 2022 wordt gehouden. De Tuinbouw Expositie is een expositie op A1-niveau die elke 10 jaar wordt gehouden.

De secretaris van het ministerie van Landbouw en Coöperaties, Khun Thongplew Kongjan en directeur van het ministerie van Landbouwvoorlichting, Khun Khemkhaeng Yuttithamdamrong vertegenwoordigden de Thaise regering bij de opening van het Thailand-paviljoen. Ze verwelkomden bezoekers die de Thaise manier van leven, cultuur en tradities en landbouw waardeerden via verschillende tentoonstellingen in het paviljoen.

Het Thailand Paviljoen is verdeeld in verschillende zones.  Zo bevat de Welcome to Thailand Zone informatie over Thailand, diplomatieke betrekkingen tussen Thailand en Nederland, het concept van het Bio-Circular-Green Economy Model (BCG-model) en het toerisme in Thailand, met name agrotoerisme.

De Future Products Zone presenteert Thailand’s accreditatie voor landbouwgrondstoffennormen, toekomstig voedsel en Thaise orchideeën.  De Showroom Zone biedt Thaise landbouwproducten met een goed exportpotentieel, Thaise kruiden en culturele producten van Thailand.

In de Revolving Exhibition Zone vind je Thaise orchideeën en luchtzuiverende planten, fruit, kruiden en sierplanten.  De Thai Garden Zone bestaat uit een waterlelievijver, groene ruimte, een moestuin, waterzuiveringsinstallaties, een tuin aan het water en orchideeën en exotische planten.

Het Thailand Paviljoen is gebouwd onder het concept van “TRUST Thailand”.  TRUST – Trendy, Bereikbaar, Nut, Veiligheid/Duurzaamheid en Technologie – heeft tot doel vertrouwen te scheppen in Thailand, met name de kwaliteit van landbouwproducten, en de Thaise toeristenindustrie te promoten.

Voor degenen die de Floriade Almere EXPO 2022 niet persoonlijk kunnen bijwonen, kunnen ze terecht op www.thailandfloriade2022.com om een ​​virtual reality-tour door het Thailand-paviljoen te ervaren.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Nederland
Bron: Thainews.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!