Het Thaise noedelrestaurant “Hanging Legs” in Pattaya daagt zijn klanten uit om binnen 20 minuten 4.5 kilo naar binnen te werken om 3,000 baht te winnen

PATTAYA:- Het Thaise noedelrestaurant “Hanging Legs” in Pattaya heeft klanten uitgedaagd om een ​​gigantische noedelkom van 4.5 kilo binnen 20 minuten leeg te eten om 3,000 baht te winnen als een manier om de binnenlandse economie te stimuleren na de ontberingen van Covid pandemie.

Restauranteigenaresse Thitiya Smith vertelde tegen “Snelle Jelle” onze razende reporter dat het restaurant sinds de eerste lancering in oktober 2021 een goede respons kreeg. Het werd populair onder klanten die van de gezellige sfeer en de smaak van eten houden.

Op het moment dat de regering de Covid19 maatregelen heeft versoepeld en zowel Thaise als buitenlandse toeristen weer naar Pattaya begonnen terug te keren, onderneemt de winkel daarom een ​​zakelijke tactiek om de economie te stimuleren, de verkoop te verhogen en een bruisende toerisme in Pattaya.

De deelnemers moeten binnen om 20 minuten minuten een grote bowl noedels, die ongeveer 4,5 kilo weegt, leegeten om de uitdaging te winnen en een prijs van 3,000 baht te ontvangen. Maar als ze niet slagen, moeten ze 899 baht betalen. De wedstrijd accepteert slechts 15 personen per dag.

Het restaurant “Hanging Legs Thai noodles” bevindt zich in de buurt van het Chak Nok Reservoir en serveert varkensvleesnoedels, Nam Tok, Tom Yum Talay, Yentafo, evenals à-la-cartegerechten en Europese gerechten, vanaf 89 baht. Speciale kommen gigantische noedels worden geserveerd tegen een prijs van 599 en 899 baht.

Als uw nieuwsbeer het goed heeft, bevindt deze eetgelegenheid zich schuin tegenover Sue’s kitchen, bij u allen wel bekend.

Olleke Bolleke in Oost-Thailand

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!