Het Thaise ministerie van Financiën liet weten dat de grondprijzen in Pattaya sterk stijgende zijn, Beach Road-gebieden worden peperduur

PATTAYA:- De grondprijzen in Pattaya zijn met 42.83% gestegen, terwijl de gebieden in de buurt van Pattaya Beach Road de duurste in de provincie CHONBURI worden, dit naar verluidt vanwege het enorme budget dat door de Thaise regering in het Eastern Economic Corridor-schema, het EEC, is geïnvesteerd.

Het duurste grond zijn nu de gebieden grenzend aan Pattaya Beach Road, die ongeveer 220,000 baht per 4 vierkante meter kosten, terwijl de goedkoopste gebieden de niet aan zee grenzende delen van het Phanat Nikhom District zijn, die 250 baht per 4 vierkante meter kosten.

Chom Thian Beach, Chon Buri

De vier duurste gronden in de buurt van de hoofdweg zijn Pattaya Beach Road, South Pattaya Beach Road, die 90,000-150,000 baht kosten, Jomtien Beach Road, 65,000-100,000 baht, en Sukhumvit Road, 10,000-100,000 baht.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: TPN News
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: TPN News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!