Het Thaise leger gaat gratis de patiënten met milde Covid19 symptomen vervoeren

BANGKOK:- Het Thaise leger gaat gratis vluchten verzorgen voor Covid19 patiënten met milde symptomen die medische behandeling in hun eigen provincie willen.

Deze stap is in overeenstemming met het beleid van legerleider Narongphan Jitkaewtae om militaire middelen in te zetten ten behoeve van burgers tijdens de Covid-19-crisis, zo verkondigde de legerwoordvoerder kolonel Sirichan Ngathong.

“Het leger heeft de beveiligings-, ventilatie- en communicatiesystemen van vliegtuigen aangepast om Covid-19-patiënten te ondersteunen”, legde ze uit.

Het Covid-19 Aero Medical Evacuation Army Team (ArmCAME) van piloten, ingenieurs en medisch personeel zou gedurende de hele reis voor patiënten zorgen in overeenstemming met de medische luchtvaartnormen, voegde ze eraan toe.

Mrs. Sirichan zei dat ArmCAME een training heeft gevolgd over het vervoeren van Covid-19-patiënten, inclusief het beheren van de bezittingen van patiënten en het desinfecteren van het vliegtuig.

“Patiënten met milde symptomen kunnen op elk moment het Covid-19-coördinatiecentrum van het leger bellen op (02) 270 5685-9”, voegde ze eraan toe.  Leger lanceert gratis vluchten voor milde Covid-gevallen.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation
Content: Olivier B. Bommel, een heer van stand
Bron: The Nation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!