Thaise regering discrimineert op géén enkele wijze buitenlanders, zo beweert de minister van Arbeid

BANGKOK:- De Thaise minister van Arbeid, mr. Suchart Chomklin, heeft deze morgen de verzamelde pers verzekerd dat het beleid van de Thaise premier Prayuth Chan-ocha en zijn vice premier, M. Prawit Wongsuwon op geen enkele manier buitenlanders discrimineert.

De minister zei dat zijn systeem voor de gezondheid en het welzijn van buitenlandse werknemers efficiënt en up-to-date was en kan worden aangepast aan veranderde eisen van de pandemie.

Hij vertelde dit tegen de redactie van Thai Rath hoe dit van toepassing was op migrerende werknemers die volgens hem op alle gebieden hulp kregen, zoals hun recht was en zonder enige discriminatie.

Voorbeelden hiervan waren de honderdduizenden maaltijden die werden bezorgd aan degenen die in quarantaine werden geplaatst in kampen in Bangkok en de omliggende provincies.

Er wordt per dag één kant-en-klaarmaaltijd per dag aan arbeiders in 520 kampen in Bangkok versterkt, waarvan tot dusver 750.000 maaltijden, en nog eens 500.000 maaltijden waren geleverd aan 797 kampen buiten de hoofdstad.

Voor wat het testen van migrerende werknemers betreft, zei Mr. Suchart dat tot gisteren 38.140 migrerende arbeiders in het Din Daeng-stadion waren getest en dat 46.451 waren gevaccineerd.

De minister zei dat zijn ministerie hard werkte voor de rechten van alle werknemers, inclusief migranten, in het bijzonder hun vaccinrechten en dit was de algemene houding van de hele regering.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock
Content: Olivier B. Bommel, een heer van stand
Bron: Thairath 

Eén gedachte over “Thaise regering discrimineert op géén enkele wijze buitenlanders, zo beweert de minister van Arbeid”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!