Het Thaise DSI biedt hulp aan buitenlandse kopers inzake vermeende condo-fraude door New Nordic in Thailand

PHETCHABURI:- Het hoofd van het Department of Special Investigation, luitenant-kolonel Korawat Panpraphakorn, heeft er bij buitenlanders op aangedrongen contact op te nemen.

Vele buitenlanders zijn naar verluidt opgelicht door New Nordic Development Company Limited, opgelicht. Het zou om één tal van toeristische plaatsen in Thailand gaan, waar expats zich graag wilde vestigen, Zo meldden de Thaise media.

DSI-chef, luitenant-kolonel Korawat Panpraphakorn zei dat er een werkgroep was opgericht nadat was aangetoond dat delen van een project van 3,4 miljard baht, bekend als Phetchaburi Park, het beschermde bosgebied Pa Yang Hak – Khao Pum in het Ban Lat-district van Phetchaburi hadden aangetast.  .

De ontwikkeling van het project, zou op een 555 rai groot terrein moeten plaatsvinden

luitenant-kolonel Korawat zou graag wille dat andere buitenlanders in Pattaya, Koh Samui, Chumphon en Phuket, zich met hem in contact stellen, om hun grieven na investeringen in Nordic’s projecten elders in Thailand te vernemen

De luitenant-kolonel maakte bekend dat er veel buitenlanders waren bedrogen.

Om met luitenant kolonel Korawat Panpraphakorn in contact te komen, KLIK HIER!

Dit bericht is gepubliceerd met toestemming van ASEAN NOW, voorheen Thaivisa.com

Olleke Bolleke in Thailand

2 gedachten aan “Het Thaise DSI biedt hulp aan buitenlandse kopers inzake vermeende condo-fraude door New Nordic in Thailand”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!