Echtelijke ruzie eindigt in een compleet drama waarbij de vrouw en haar 8-maanden oude baby de dood vonden

BANGKOK:- Een vrouw en haar baby zijn woensdagochtend omgekomen bij een val van de negende verdieping van een flatgebouw in een zijstraat van Ratchadamri Road in de wijk Pathumwan in Bangkok.

De politie van Lumpini werd rond 06.30 uur op de hoogte gebracht van het nare incident.

In het 21 verdiepingen tellende condominium op Soi Mahatlek Luang 3 vonden ze de lichamen van een Thaise vrouw en baby op een overhang op de tweede verdieping.

Volgens de politie woonden de 37-jarige vrouw en het 8 maanden oude kind met haar Australische man op de derde verdieping.

Het echtpaar zou ruzie hebben gekregen, waarna de boze vrouw met haar baby naar de negende verdieping ging en er vervolgens vanaf sprong, aldus de politie.

In de kamer van het echtpaar vond de politie medicijnen tegen depressie en stress.  Haar Australische man wordt momenteel nog steeds ondervraagd

De overleden vrouw werd geïdentificeerd als Khun Pranaiya Oulapathorn.  Volgens berichten in de media had ze een diamanthandel en was aan de universiteit van Oxford afgestudeerd, ze trouwde ze in 2017 met haar vriend in Oxford.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Bangkok post 
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: Bangkok Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!