Het Thaise busbedrijf Transport Co. zet tijdens de komende Songkran periode 5.000 extra busreizen in

~ALLE ZEILEN BIJZETTEN~
(Alle krachten inspannen)

BANGKOK:- Het door de staat gerunde interprovinciale busbedrijf Transport Company zal per dag 5.000 extra busreizen aanbieden tijdens de zesdaagse Songkran-vakantie van 10 tot en met 15 april.

De directeur van de busmaatschappij, Khun Sanyalak Panyawatthanalikhit schat dat ongeveer 110.000 passagiers per dag het Mo Chit 2-busstation in het district Chatuchak in Bangkok zullen gebruiken om tijdens de Thaise nieuwjaarsvakantie naar hun geboorteplaatsen reizen.

Ongeveer 70 procent van de buskaartjes naar het noorden en noordoosten tijdens Songkran is al gereserveerd.  

Khun Sanyalak raadt reizigers aan om online te boeken om de drukte op het busstation te vermijden.  De politie is gevraagd om te helpen bij het reguleren van de verkeersstroom in en uit de terminal en het waarborgen van de veiligheid van passagiers die op bussen wachten.  

De busmaatschappij zal preventieve maatregelen tegen Covid-19 voorbereiden, waaronder het verplicht dragen mondkapjes, controlepunten voor thermische scanners en sociale afstand op alle lijnen betrachten.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: NBT World News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!