Het staatsbus bedrijf van Thailand heeft tijdens de lange vakantie van deze week 200 openbare bussen standbye staan

BANGKOK:- Het door de staat gerunde transportbedrijf heeft 200 bussen aan zijn vloot toegevoegd, in afwachting van een sterke stijging van de passagiersvraag tijdens de feestdagen, welke tot zondag duren.

De secretaris van het vervoer, khun Sorapong Paitoonphong, zei, dat het bedrijf ongeveer 3.000 bus- en passagiersbusreizen zal uitvoeren, die plaats bieden aan maximaal 60.000 passagiers per dag, terwijl naar verwachting niet minder dan 300.000 passagiers van de diensten gebruik zullen maken.

De 200 extra bussen staan ​​stand-by voor passagiers die geen ticket vooraf hebben geboekt, zei hij, omdat hij verzekerde dat alle passagiers kunnen reizen.

Khun Sorapong zei dat het bedrijf brandstofprijsondersteuning heeft gekregen van PTT Public Company, waardoor het bedrijf zijn tarieven tot eind september kon handhaven.

Het kabinet heeft het transportbedrijf onlangs toegestaan ​​om vrachtdiensten te leveren, wat het bedrijf zal helpen extra inkomsten te verdienen, dit jaar geschat op ongeveer 210 miljoen baht, met een verwachte jaarlijkse groei van 15%.

Khun Sorapong zei dat het bedrijf in gesprek is met Thailand Post over samenwerking, waarbij de busterminals van het bedrijf in het hele land worden gebruikt als punten voor de bezorging van pakketten aan klanten.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: Thai PBS World

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!