Het staats postbedrijf van Thailand verwacht vertragingen

BANGKOK:- Volgens Thailand Post kan de postbezorging in sommige gebieden vertraging oplopen als gevolg van de pandemie, aangezien sommige van hun werknemers besmet zijn met Covid-19, waardoor postkantoren tijdelijk moeten sluiten.

Het grootste postbedrijf van het land beloofde geen informatie over zijn besmette werknemers te verbergen en beloofde zijn inspanningen op te voeren om ervoor te zorgen dat er geen pakketachterstanden in zijn faciliteiten zijn.

De algemeen directeur van Thailand Post, khun Dhanant Subhadrabandhu, zei dat sommige postkantoren tijdelijk gesloten waren nadat het personeel besmet was geraakt en behandeling en quarantaine nodig had.

Het bedrijf blijft zich echter inzetten voor het leveren van diensten tijdens de crisis “hoewel bezorgdiensten in sommige gebieden vertraging kunnen oplopen”, zei hij.

De Thailand Post verwerkt dagelijks gemiddeld 8 miljoen pakketten. Het bedrijf heeft verschillende maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat er geen achterstand van pakketten in zijn systeem is, aldus Khun Dhanant.  Het kan personeel van andere kantoren binnenhalen om bezorgdiensten te verlenen en ervoor zorgen dat het bezorgpersoneel wordt opgesplitst in twee groepen die op verschillende tijdstippen werken.

“De bezorgdiensten kunnen in sommige gebieden vertraging oplopen en daarvoor bieden wij onze excuses aan”, aldus Dhanant.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Vertaling: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: The Bangkok Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!