Het Srinakarin-gebouw in Bangkok dreigt in te storten, mensen aangespoord om gebied te vermijden

BANGKOK:- Een parlementslid heeft mensen geadviseerd om de Srinakarin Road in de wijk Bang Kapi in Bangkok te vermijden, aangezien een gebouw in het gebied op het punt staat om in te storten.

Khun Thitipat Chotidechachainan van de Palang Pracharath partij zei dat vertegenwoordigers van het Engineering Institute of Thailand en de Bangkok Metropolitan Administration, evenals politie, brandweerlieden en reddingswerkers ter plaatse waren gestationeerd.

De mensen die in de buurt van het gebouw wonen, zijn inmiddels geëvacueerd, terwijl het deel van de weg waar het zich bevindt is afgesloten voor voertuigen en voetgangers.

“De eigenaar verplaatst goederen uit het gebouw, terwijl functionarissen van de Metropolitan Electricity Authority de elektriciteitsvoorziening van het gebouw hebben afgesneden”, aldus Thitipat in opmerkingen op Facebook.

Khun Thitipat vroeg mensen om het gebruik van Srinakarin Road van Lam Salee kruispunt naar Soi Srinakarin 1 te vermijden.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel dat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Vertaling: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!