Het Siriraj-ziekenhuis in Bangkok heeft de eerste hulp afdeling tot nader order gesloten

~IN HET ZELFDE GASTHUIS LIGGEN~
(Allemaal aan dezelfde kwaal lijden)

BANGKOK:- Het Siriraj Piyamaharajkarun-ziekenhuis in Bangkok heeft zojuist aangekondigd dat het zijn afdeling spoedeisende hulp tot nader order tijdelijk moet sluiten omdat er meer patiënten zijn dan er ruimte beschikbaar is.

Het ziekenhuis kon geen tijdschema geven wanneer de spoedeisende hulp de normale operaties zou kunnen hervatten.  Ze verontschuldigden zich echter tegenover de mensen voor het ontstane ongemak.

Een ander ziekenhuis, het Rajavithi-ziekenhuis, heeft aangekondigd dat het vanaf vandaag tot aanstaande vrijdag de algemene chirurgische / klinische diensten zou beëindigen.  Het nieuws kwam nadat bij het ziekenhuis personeel het Covid19 virus was vastgesteld.  Velen werden daarom in quarantaine gesteld

De onderzoekskamers / algemene chirurgische diensten blijven echter open, echter alleen voor huidige patiënten met bevestigde afspraken.  Ze accepteren geen nieuwe patiënten of patiënten die vanuit andere ziekenhuizen worden overgeplaatst.

Het ziekenhuis zoekt de medewerking van potentiële patiënten om tot 16 juli weg te blijven,  tenzij het dringend en absoluut noodzakelijk is.  Potentiële patiënten worden aangemoedigd om aandacht te besteden aan alle informatie die uit het ziekenhuis komt.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Thai PBS World
Content: Olleke Bolleke in Bangkok 
Bron: Thai PBS World

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!