Het Sinopharm vaccin is vandaag vrijgegeven voor distributie in Thailand

~VOOR EEN PRIKKIE~
(Voor weinig te koop)

BANGKOK: De eerste partij Sinopharm vaccins besteld door de Chulabhorn Royal Academy (CRA) heeft de kwaliteitscontroles doorstaan ​​en kan worden gedistribueerd.  

Op 20 juni j.l. werden er één miljoen doses van het Chinese vaccin Thailand ingevlogen.  Khun Supakit Sirilak van het departement Medische Wetenschappen zei dat zijn bureau vaccinmonsters nam en ze op kwaliteit en veiligheid gecontroleerd had.

Een onderzoek naar de fysische en chemische eigenschappen van het vaccin bevestigde dat het voldeed aan de normen van de Food and Drug Administration.  Eind vorige maand kondigde de Chulabhorn Royal Academy aan dat ze de Sinopharm vaccins zou kopen voor distributie aan de particuliere sector en lokale administratieve organisaties.  

Volgens een verklaring op de Facebook-pagina van de academie is de CRA van plan om tegen augustus Sinopharm-doses te verdelen onder 6.437 organisaties.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation

Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: The Nation

Eén gedachte over “Het Sinopharm vaccin is vandaag vrijgegeven voor distributie in Thailand”

  1. Komt de redding uit China? Al vroeg verspreidde China zijn vaccins Sinovac en Sinopharm naar andere landen. Nu zijn er nieuwe grote corona-uitbraken. In Indonesië bijvoorbeeld waren nu 350 artsen en verpleegkundigen besmet met het coronavirus, ook al waren ze volledig gevaccineerd met Sinovac. 61 artsen zouden zijn overleden.Dus wat doen we geen Sinovac en Sinopharm in mijn lijf, wie vetrouwd dat spul nog, ik in ieder geval niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!