De 23-jarige Thaise verdachte in schietzaak ziekenhuis geeft pesten in leger de schuld van vermeende moorden

~DE MUG UITZUIGEN EN DE KAMEEL DOORZWELGEN~
(De onschuldige straffen en zelf schaamteloos vrijpleiten)

BANGKOK:- De verdachte in de schietpartij in het Pathum Thani-ziekenhuis vertelde de politie naar verluidt dat hij werd gepest in een bootcamp, wat hem zoveel opgekropte wraakgevoelens gaf, dat bij het minste geringste zijn wapen trok en schoot.

De 23-jarige verdachte, khun Kawin Saengnilkul, inmiddels beschuldigd van dubbele moord, zou donderdag vroeg meerdere schoten hebben afgevuurd door een glazen deur in het Thanyarak-ziekenhuis in de provincie Pathum Thani en vervolgens een 54-jarige Covid19 patiënt voor een toilet doodschoot.

Nog voor deze schietpartij in het ziekenhuis in de wijk Thanya Buri zou hij naar verluidt een medewerker van 7-Eleven in de wijk Phaholyothin in Bangkok hebben doodgeschoten.  De aanleiding voor deze schietpartij was dat hij niet wilde betalen voor de flesjes bier die hij tijdens het winkelen kapot had gemaakt.

Kawin gaf zich naar verluidt donderdagmiddag over in het huis van zijn familielid in de provincie Ranong.  Hij bleek een voormalig soldaat te zijn die in 2019 van zijn taken was ontheven. Naar verluidt onderging hij ook in 2019 en 2020 een behandeling voor een psychische aandoening.

Die twee pestte mijn constant en vielen my fysiek aan, zodat  ik het gevoel had Dat ik dit moest doen”, zei hij, eraan toevoegend dat ” ik dacht dat de patiënt die ik neerschoot een drugsverslaafde was, dus ik wil me bij iedereen verontschuldigen.”

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: The Nation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!