Het sexy lichaam van Japans model tussen de schuifdeuren van een volle trein wekt publieke bezorgdheid

TAIPEI:- Mrs. Hou Queenie, een bekende lerares Japans en model in Taiwan, haalde onlangs de krantenkoppen voor haar outfitkeuze terwijl uit een volle trein in Japan stapte.

Queenie, bekend als de ‘meest sexy lerares van Taiwan’, kleedde zich in een oversized jas, die ze niet dichtknoopt had om haar minuscuul crop-topje eronder aan Jan en Alleman te laten zien. Dit trok niet alleen de aandacht in de trein, maar ook online, waar volgers hun bezorgdheid uitten over zowel haar veiligheid als de geschiktheid van haar kleding in openbare ruimtes.

Tijdens haar drukke treinreis door Japan werd Queenie gezien naast een oudere heer in een pak die zich ongemakkelijk voelde en iedere keer probeerde zijn blik af te wenden. De onthullende outfit van het model trok de aandacht van veel medereizigers zowel persoonlijk als op sociale media.

De kledingkeuze van Queenie leidde tot een verhitte discussie onder haar volgers op Instagram, waarbij velen de geschiktheid van dergelijke kleding op openbare plaatsen in twijfel trokken. Sommigen gingen zelfs zo ver dat ze beweerden dat provocerende kleding haar het risico van misdaad of intimidatie zou kunnen opleveren. Volgelingen uitten hun bezorgdheid over haar welzijn en drongen er bij haar op aan om in de toekomst voorzichtiger te zijn.

Ondanks de controverse rond haar kledingkeuze, blijft Hou Queenie een populaire figuur in Taiwan, met een groeiende aanhang die haar onderwijsvaardigheden en modellencarrière bewondert.

Olleke Bolleke in Zuidoost-Azië 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!