Drie loterijoplichters in de provincie Loei op heterdaad betrapt

LOEI:- Drie loterijverkopers zijn eerder deze week in het Erawan-district van Loei opgepakt voor het naar verluidt hebben van 200.000 niet-geregistreerde loten ter waarde van meer dan 20 miljoen baht.

De arrestatie kwam nadat iemand een klacht had ingediend dat een groep loterijverkopers samenwerkte met postbodes om de prijs van loten op te drijven, zo vertelde generaal-majoor Jaroonkiat Pankaew van de Anti-Corruptie Divisie.

Het eerste team van politieagenten en functionarissen van staatsloterij arresteerde de 32-jarige Chaisit en de 26-jarige Paweena, 26, (achternamen niet vermeld) achter het postkantoor van Erawan. Het team vond in een zilvergrijze Toyota-busje meer dan 200 dozen met niet geregistreerde loten.

“Een ander team arresteerde de 43-jarige Khun Kanya, [naam achtergehouden] bij het Bangchak-tankstation”, zei Jaroonkiat.  “Ze vonden in haar bronskleurige Mitsubishi Pajero SUV.” 65 dozen met ongeregistreerde loten.

De verdachten hebben naar verluidt schuld bekend en zeiden dat Erawan-postbeambte Pairoj (achternaam niet bekend) en zijn handlangers hen hielp bij het smokkelen van loten.

“De verdachten beweerden ook dat ze postbodes 100 baht extra moesten betalen per niet-geregistreerde doos”, voegde hij eraan toe.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation  
Content: Olleke Bolleke in Noordoost Thailand
Bron: The Nation 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!