Het schoolonderwijs in Thailand is weer hervat 

THAILAND:- In het gehele koninkrijk gingen de scholen gisteren weer open, terwijl studenten, docenten en onderwijzend personeel preventiemaatregelen moeten volgen door zichzelf vaak te evalueren en te screenen.

Elke school is verteld om de Covid-19-preventiemaatregelen strikt op te volgen door klaslokalen, het schoolterrein en gebieden rond de school voor te bereiden.  Ze moeten ook plannen voorbereiden en oefenen om met elke urgente situatie om te gaan.

De scholen hoeven niet te sluiten als iemand positief test, maar ze moeten nauwkeurig en snel een stappenplan volgen.  Het belangrijkste doel is dat studenten volledig kunnen leren en het leerverliesprobleem kunnen verminderen.

 Als een patiënt in een klaslokaal wordt aangetroffen, moet de kamer drie dagen worden gesloten voor schoonmaak en moeten de lessen online, on-air, on-hand en op school Line worden gegeven.  Ondertussen kunnen andere lessen normaal hervat worden.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: The Nation

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!