Engelsman naar verluidt aangevallen in één sportschool in Pattaya  aangevallen na ruzie over fitnessapparatuur

PATTAYA:- Een 46-jarige Britse man werd naar verluidt na een ruzie met een buitenlander over het gebruik van fitnessapparatuur met een kleine halter in een sportschool in Pattaya aangevallen.

Volgens mr. Gary Reed, 46 jaar oud, een Brits staatsburger was hij aan het sporten in de sportschool toen een nog onbekende buitenlander ruzie met hem maakte over het gebruik van fitnessapparatuur. Het argument kwam voort uit een ander apparaat dat naar verluidt defect was en de onbekende man beweerde dat hij als eerste in de rij stond om een ​​werkend apparaat te gebruiken.

Mr. Reed zei dat er geen wachtrij bestond om de apparatuur te gebruiken en hij ging liggen om te beginnen met het heffen van gewichten. CCTV-video gedeeld door de sportschool, wiens naam werd achtergehouden vanwege een lopend onderzoek, lijkt een onbekende buitenlander te laten zien die mr. Reed met een kleine halter tegen het hoofd slaat.

Mr. Reed zei dat hij verblind zou kunnen zijn door het incident en 60 hechtingen moest hebben om de schade rond zijn oog te herstellen, zoals hieronder te zien is en met zijn toestemming is gepost. Mr. Reed zei dat de aanvaller na een worsteling met de onbekende man de plaats van het incident ontvluchtte.

Het sportschoolpersoneel werkte mee aan het verstrekken van camerabeelden en informatie.

Op het moment van schrijven is de verdachte nog op vrije voeten en heeft Mr. Reed aangifte gedaan bij de politie van Pattaya en met de beelden naar de lokale media gegaan. De politie van Pattaya is naar verluidt op zoek naar de verdachte en moedigt iedereen met informatie aan om contact met hen op te nemen via 1337, het hulpnummer van de stad. De politie van Pattaya heeft de verdachte ook aangemoedigd om zichzelf aan te geven en “hun kant van het verhaal” te geven, dat nu de sociale media heeft verlicht.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand
Bron: TPN News

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!