Het schilderachtige Chiang Khan in de provincie Loei verwelkomt vanaf 1 november weer toeristen

LOEI:- Het district Chiang Khan in Loei zal vanaf 1 november zijn deuren openen voor dubbel gevaccineerde toeristen als onderdeel van het plan van de regering om het land volgende maand langzaam open te stellen voor reizigers.

De Provinciegouverneur, Khun Chaitawat Niemsri verklaarde dat de eerste stap om 70 procent van de bevolking van Chiang Khan boven de 18 jaar te vaccineren achter de rug is.

Er zijn 33.968 personen die onder deze categorie vallen en 55,18 procent of 26.777 van hen hebben hun eerste dosis gekregen  .

Khun Chaitawat had gisteren een ontmoeting met Loei’s commissie voor besmettelijke ziekten en toeristenorganisaties om de heropening van Chiang Khan te bespreken en om richtlijnen op te stellen.

De toeristen die naar Loei willen komen, moeten binnen 72 uur bewijzen dat ze een dubbele vaccinatie hebben gekregen of dat er een negatief RT-PCR-resultaat is.  Degenen zonder bewijs van prikken of testresultaten zullen worden voorzien van een RT-PCR-test.  Degenen met een negatief testresultaat mogen de provincie in, terwijl degenen die positief testen worden opgenomen in het ziekenhuis.

Chiang Khan is een klein vredig stadje gelegen aan de oevers van de Mekong rivier met Laos aan de andere kant.  Het is een oude stad en erg populair bij lokale toeristen.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Vertaling: Olleke Bolleke in Noordoost Thailand
Bron: The Nation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!