Bewoners van het Din Daeng door de politie Bangkok gewaarschuwd om na 22:00 uur niet meer de straat op te gaan

BANGKOK:- De avondklok van 22.00 uur tot 04.00 uur in Bangkok zal strikt moeten worden nageleefd door mensen die in de Din Daeng-flats wonen, zo maakte de Metropolitan Police gisteren bekend.  Dit bevel werd uitgevaardigd om chaos te voorkomen terwijl anti-regeringsdemonstranten betogingen blijven houden in het gebied.

De plv. politiewoordvoerder van de politie, generaal Krisana Pattanacharoen, maakte gisteren bekend dat de oproerpolitie sinds donderdag bezig is met het vergrendelen van het Din Daeng-gebied tijdens de avondkloktijd van 16.00 uur tot 04.00 uur, aangezien de Thalu Gas-groep zich vaak verzamelt en chaos veroorzaakt in die tijd.  De politie heeft aangekondigd dat de bewoners van Din Daeng tijdens de avondklok strikt achter hun voordeur moeten blijven.

De plv. woordvoerder zei dat deze actie erop gericht zal zijn om te voorkomen dat de demonstranten of buitenstaanders infiltreren in de Din Daeng flat-gemeenschap door troepen te plaatsen om de deuren en gebieden binnen verschillende steegjes stevig te bewaken.

 “De agenten vervullen hun taak om de orde te handhaven voor de mensen in het gebied.  Wij vragen om uw medewerking en begrip.  De ambtenaren houden de situatie in de gaten om te zien of de operatie dagelijks moet worden uitgevoerd of niet”, aldus de politie.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Vertaling: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: The Nation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!