Het restaurantverbod in Thailand geeft aanleiding tot bezorgdheid over bezorgkosten in Thailand

~MET DE HAND OP HET HART BELOVEN~
(Naar eer en geweten)

BANGKOK:- Het Thaise ministerie is bezig om de bezorgkosten van voedsel te controleren. Nu in de derde Covid19 golf waarbij de restaurants niet meer open mogen en de mensen thuis moeten werken rijzen de bezorgkosten van de bezorgdiensten de pan uit.

Het Thaise ministerie van Handel is bezig om de bezorgdiensten tijdens deze Covid19 golf te monitoren om te voorkomen dat exploitanten er een slaatje uitslaan. 

Het ministerie heeft contact opgenomen met 11 digitale platforms, zoals  Foodpanda, Grab, Lineman, Robinhood, Gojek, Lazada, Shopee, Ohlala, Lalamove, JatujakMall en Thailand Post, ze hebben allemaal met hun hand op het hart beloofd dat ze tijdens de crisis de bezorgkosten verlagen.

Verschillende van deze platforms hebben promotiecampagnes georganiseerd om mensen door deze nare tijd heen te helpen en een goede, goedkopere bezorgservice te garanderen.  

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: NNT News 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!