Exploderende gloeilamp op een Chinees altaar in de kustplaats zorgt voor véél rookschade en chaos

PATTAYA:- Een cadeauwinkel in Soi Bua Khao raakte flink beschadigd doordat een gloeilamp op een Chinees altaar ontplofte. Vier brandweerwagens moesten uitrukken de brand in het vier etages tellende winkelpand op Soi Tangmo bij Soi Buakhao te bedwingen.De brandweer had ongeveer 20 minuten nodig om de vlammen onder controle te krijgen.

De kamerhuurders boven de cadeauwinkel, moesten uit behoud van hun leven het pand uitrennen, omdat vol met rook stond. Bij onderzoek bleek dat de kamers véél rookschade hadden opgelopen, De totale schade wordt geschat op 300.000 baht.

De brandweer kwam tot de conclusie dat de brand veroorzaakt werd, doordat één van de gloeilampen op een Chinees altaar in de winkel ontploft was.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: PattayaMail
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: PattayaMail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!