Het provinciale busverkeer wordt komende woensdag in Thailand hervat

BANGKOK:- De staatsbusmaatschappij The Transport Co. bedient vanaf woensdag 1 september weer alle nationale lijnen naar de provincies nadat de activiteiten een maand waren opgeschort om de verspreiding van Covid-19 te voorkomen was.  

Vanuit Bangkok zijn er weer 26 bovenregionale buslijnen naar het noorden (8 lijnen), noordoost en oost (10 lijnen) en naar het zuiden (8 lijnen) van het koninkrijk, op voorwaarde dat de passagierscapaciteit niet meer dan 75 procent bedraagt ​​om om de afstand te bewaren tussen de buspassagiers.  

Daarnaast gelden aan boord van de voertuigen alle verplichte corona-hygiëneregels, waaronder neus- en mondbescherming.  

Buskaartjes kunnen online worden gekocht, bij 7-Eleven en bij de loketten in de busstations van Transport Co.  Zoals gebruikelijk is het ook mogelijk om vooraf een zitplaats te reserveren.  Contante betaling en deelname aan het staatsbijbetalingsprogramma via de e-wallet-app “Pao Tang”.  

Meer informatie is 24 uur per dag beschikbaar in het Transport Co.-callcenter onder de korte code 1490. 

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!