Het populaire restaurant Thailand in Lombardijen staat te koop

ROTTERDAM:- Het bekende Restaurant Thailand in Rotterdam-Lombardijen staat te koop. De onlangs verbouwde horecagelegenheid in de Zenostraat moet 275 duizend euro opleveren, volgens de website van horecamakelaar Knook en Verbaas.

Eigenaar Rob de Callafon en zijn vrouw willen in Thailand gaan wonen. ”De omzet die gedraaid wordt bij restaurant Thailand is zeer hoog, zo ook de winstmarge en dit alles op 5 dagen per week en dit op 40 weken per jaar. Het restaurant heeft altijd zeer goed gelopen”, valt te lezen in de advertentie. 

Menig Rotterdammer spreekt over ‘de beste Thai van Rotterdam’. Ook na een wedstrijd van Feyenoord zit de zaak bomvol. 

Toch zullen De Callafon en zijn vrouw ”niet zomaar afscheid nemen”, belooft de horecamakelaar. Hij wil in de eerste maanden de overgang naar een nieuwe uitbater blijven begeleiden. 

Het restaurant telt binnen circa 85 zitplaatsen. Onlangs is er een serre aangebouwd waardoor er nog eens 35 extra plekken bijkwamen. Het personeel kan ook na de overname in het populaire restaurant blijven werken.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Redactie
Bron: barendrechtsdagblad.nl 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!