Het parkeren bij Suvarnabhumi Airport is vanaf vandaag tot en met zondag gratis 

SAMUT PRAKAN:- Het parkeren in zone C op Suvarnabhumi Airport is vanaf vandaag tot en met zondag gratis om de financiële lasten voor reizigers tijdens Moederdag en het weekend te verminderen.

Het gratis parkeren in Zone C, is bedoeld voor lang parkeren en een capaciteit heeft voor 718 voertuigen en is toegestaan ​​van 11 augustus middernacht tot 15 augustus middernacht – in totaal vijf dagen.

De luchthaven zal ook gratis pendelbussen aanbieden vanaf de parkeerplaats naar de passagiersterminals.  Elke 15 minuten vertrekt er een bus en deze is 24 uur per dag beschikbaar.

Passagiers is verzocht om ten minste drie uur voor vertrek op de luchthaven aan te komen voor internationale vluchten en ten minste twee uur voor binnenlandse vluchten.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: AOT
Content: Olleke Bolleke in Centraal-Thailand  
Bron: AOT

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!