Vrouw raakt in Sri Racha gewond na tegen naar beneden bungelende nutskabel gereden te zijn.

SRI RACHA:- Een Thaise vrouw die op weg van haar huis naar haar werk was, raakte deerlijk gewond nadat ze in Sri Racha tegen een dunne laag hangende nutskabel was gereden.

“Snelle Jelle” onze razende reporter, sprong op zijn motor en reed naar de betreffende straat voor Wat Nong Khla in het Bueng-subdistrict van Sri Racha controleren, nadat de vrouw op Facebook beweerde dat ze bijna was onthoofd door de dunne draad die op straat bungelde .

Het slachtoffer, Pimphisa, die in de buurt woonde, vertelde tegen Jelle,  dat ze na het werk op weg naar huis was en per ongeluk tegen de kabel was gereden, waardoor ze bijna van haar motor tuimelde. “De kabel was nauwelijks zichtbaar. Als ik harder had gereden, was ik misschien onthoofd’, klaagde het slachtoffer terwijl ze een rode blauwe plek in haar nek aan Jelle liet zien.

Om aan de klacht van de vrouw te voldoen, kwamen er een aantal gemeente werkers om de hoek kijken om de ongebruikte bungelende kabels weg te werken. Zij vertelden tegen Jelle dat de meeste van deze kabels van particuliere bedrijven waren en dat ze hen zouden waarschuwen om hun kabels beter te onderhouden.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: TPN News
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand
Bron: TPN News

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!