Het onderzoek tegen verdachten in de zaak van Red Bull-erfgenaam Vorayuth Yoovidhya gaat 14 maanden duren en wordt eind volgend jaar afgerond

BANGKOK:- De zaak tegen degenen die worden beschuldigd van de vermeende doofpot in de zaak van Red Bull-erfgenaam Vorayuth Yoovidhya blijft zich voortslepen. Khun Supha Piyajitti van het Bureau van de Nationale Anti-Corruptie Commissie vertelde tegen de Thaise media dat het onderzoek 14 maanden in beslag zou nemen. Eind volgend jaar maakt het bureau hun conclusies bekend.

Veertien mensen worden beschuldigd, waaronder veel hoge politieagenten.

“The Boss”, zoals hij bekend staat – reed in september 2012 met zijn Ferrari in de Thong Lo-wijk van Bangkok op een politiebrigadier en sleepte hem enkele honderden meters mee en doodde hem.  De zaak is verwikkeld in controverse met bijna wekelijks rapportage bij Olleke Bolleke in Thailand.

Het laatste nieuws dat “The Boss” zich in Oostenrijk zou bevinden. De erfgenaam staat hoog genoteerd op de opsporingslijst van Interpol maar lijkt buiten bereik van de Thaise politie.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Bangkok 
Bron:  Bangkok Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!