Het noorden van Thailand blijft last van de hitte houden terwijl de centrale, oostelijke en zuidelijke regio’s stormen zullen ervaren

BANGKOK:- Het Thais meteorologisch instituut waarschuwde vandaag dat de centrale, oostelijke en zuidelijke regio’s mogelijke onweersbuien en harde windstoten mogen verwachten.

Een lagedrukgebied bedekt de hoger gelegen provincies van het land waardoor het overdag over het algemeen heet is met bewolkte luchten, met extreme hitte in sommige gebieden in het noorden.

Ondertussen overheersen zuidelijke en zuidwestelijke winden boven Thailand, wat in sommige gebieden onweersbuien en windvlagen veroorzaakt.

Matige zuidoostelijke winden heersen over de Golf van Thailand, het zuiden en de Andamanse Zee en brengen regen naar sommige delen van het zuiden en golfhoogtes van ongeveer 1 meter en meer dan 1 meter in onweersbuien. Kleine schepen wordt geadviseerd om voorzichtig te varen en stormgebieden te mijden.

Wat het PM 2,5-niveau betreft, heeft het land een lage tot matige accumulatie van fijnstof/smog als gevolg van regenval en een goede windstroom.

Uw weerbeer Olleke Bolleke in Thailand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!