VIDEOCLIP | Het nieuwe stadspark in Jomtien is bijna voltooid

~STADSNIEUWS~

PATTAYA:- Het nieuwe stadspark met een heuse lagune genaamd ‘Nong Pong’ aan Jomtien Second Road is volgens de projectontwikkelaars bijna voltooid.

Het park bevindt zich in Soi Chaiyapreuk 4, tegenover het Riveria-appartementen complex aan Jomtien Second Road.  Het totale bouwbudget was ongeveer 32 miljoen baht.  De bouw begon oorspronkelijk in mei vorig jaar, zo vertelde de trotse stadsambtenaren van Pattaya .

De burgemeester van Pattaya, Sonthaya Khunplume, vertelde gisteren aan “Snelle Jelle, u weet wel onze razende repoter, dat park bedoeld is als een belangrijke attractie voor Pattaya met meer ‘groene zones’ in de stad die zowel de lokale bevolking zullen aantrekken voor lichaamsbeweging en ontspanning als voor  binnenlandse en buitenlandse toeristen. 

“Er moet nog verlichting en een reeks fitness apparatuur geplaatst worden en dan zou het park in Augustus klaar moeten zijn, zoals oorspronkelijk gepland was.

De lagune in het park kan ook voor beperkte watersporten worden gebruikt, zo concludeerde de burgemeester.

Uw nieuwsbeer Olleke Bolleke zal aan u bekend maken wanneer het park officieel geopend gaat worden, het park zal in de nachtelijke uren afgesloten worden en loslopende honden worden er NIET toegestaan.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Pattaya News
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: The Pattaya News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!