Dode walvishaai liggend op de voorkant van een vrachtschip in Si Racha aangetroffen

~REGIONIEUWS~

SI RACHA:- Gistermorgen werd een dode walvishaai op de boeg van een vrachtschip in Si Racha gevonden.

De dode walvishaai werd gevonden aan de voorkant van een vrachtschip uit Hong Kong dat in de haven van Laem Chabang aangemeerd lag.

Het schip zou naar verluidt afkomstig zijn uit China, Hong Kong en andere locaties voordat het in de haven van Chonburi aan wal kwam. Het schip zal volgens de planning naar een haven in Bangkok gaan.

Volgens de bemanning van het schip realiseerde niemand zich dat de dode walvishaai zich aan de voorkant van het schip bevond of waar het gebeurd zou moeten zijn.

 Relevante officieren zijn al geïnformeerd over de dode walvishaai en het lichaam is verwijderd voor een autopsie om de exacte doodsoorzaak te vinden.

Vorige week legde een lokale visser vorige week de zeldzame waarneming vast van wat leek op een walvishaai in de zee bij Pattaya.  Op basis van de grootte van de haai die in de haven van Laem Chabang wordt gevonden, wordt aangenomen dat het verschillende dieren zijn.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Amphon Sangkaew 
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: 77kaoded

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!