Het aantal Covid19 infecties in Chonburi gedaald tot 57, het laagste in meer dan een maand

~REGIONIEUWS~

PATTAYA:- De gezondheidsdienst van Chonburi heeft vanmorgen (12 mei) 57 nieuwe en bevestigde gevallen van Covid-19 aangekondigd, het laagste aantal gevallen sinds 9 april.

Er zijn momenteel in totaal 3.491 gevallen van Covid19 in de provincie Chonburi bekend, met 1.430 patiënten die nog steeds onder medische zorg staan, verder zijn er in Chonburi in de recente golf tien geregistreerde sterfgevallen bekend.

Gisteren werden er totaal 2.051 mensen nu ontslagen van medische zorg en volledig hersteld sinds het begin van deze huidige golf.  Gisteren zijn 112 mensen vrijgelaten.

De nieuwe gevallen op districtsniveau van vandaag luidden als volgt:

Mueang Chonburi met 18, Si Racha 9, Banglamung (inclusief Pattaya) 21, Sattahip 1, Ban Bueang 2 en Phan Thong 6.

De details over de zaken van vandaag waren: 12 nauwe contacten bij familieleden van eerdere patiënten en 6 medewerkers op de standplaats

De ambtenaren van de Volksgezondheidsdienst van Chonburi verklaarden dat bijna alle nieuwe gevallen worden veroorzaakt door privébijeenkomsten, voornamelijk kleine met 2-3 mensen buiten het huishouden die samen drinken of eten.  

Ze blijven mensen aansporen om op dit moment niet deel te nemen aan activiteiten met iemand buiten hun eigen huishouden en zo mogelijk vanuit huis te blijven werken en openbare plaatsen te vermijden.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Pattaya News
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: The Pattaya News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!