Het Nationale Thaise Telecom bedrijf annuleert internationale netnummers 007 en 008

~ERGENS EEN STREEP ONDER ZETTEN~
(Iets stoppen of beëindigen) …

BANGKOK:- National Telecom (NT) schaft de 007- en 008-prefixen voor internationale telefoongesprekken vanaf 1 juni af om de bestaande middelen en het beheer te versterken en tegelijkertijd de bedrijfskosten te verlagen en om de klanten beter van dienst te zijn. Betalen met een enkele factuur wordt eenvoudiger. De voorvoegsels 001 en 009 blijven echter wel bestaan.

Volgens NT-vicevoorzitter Dhanant Subhadrabandhu is de verhuizing in lijn met de synergieën tussen de telecommunicatiebedrijven TOT en CAT na de fusie tot NT sinds 7 januari . Het streeft ernaar om ten minste 12 miljoen baht per jaar te besparen op internationale lijnverhuur en gerelateerde kosten.

Het staatsbedrijf National Telecom zal van 1 mei tot 30 september een kortingsactie aanbieden. Van 30 april tot de eerste zullen internationale oproepen naar 18 bestemmingen met het netnummer 009 worden aangeboden. Het netnummer 009 biedt een betaalbare internationale telefoondienst, terwijl het netnummer 001 een service biedt met een hoge spraakkwaliteit, die voornamelijk is gericht op zakelijke klanten.

Voorts is het bedrijf van plan om de kwaliteit en capaciteit van zijn IDD-service voor grote ondernemingen te verbeteren door middel van internationale back-upcircuits, terwijl het klanten een enkele factuur biedt die zowel binnenlandse vaste lijnen als internationale gesprekken omvat.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: NNT News
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: NNT News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!