Het nationaal park Phu Kradueng in Loei is weer voor bezoekers opengesteld

~DE NATUUR GAAT BOVEN DE LEER~
(Aangeboren neigingen zijn sterk)

Wel zijn er een aantal voorwaardes voor een bezoek aan het park ingesteld om het risico op virussen te verkleinen zoals:

1. Pre-registratie via de QueQ-app, die Android-gebruikers kunnen downloaden van Google Play en iOS-gebruikers uit de App Store.

2. In- en uitchecken via QR-codescan met de ThaiChana-app voor het opsporen van personen, die ook gratis te downloaden is voor Android-gebruikers op Google Play en voor iOS-gebruikers in de App Store.  

LOEI:- Het Phu Kradueng National Park in de provincie Loei in het noordoosten van het land is weer voor bezoekers opengesteld, na eerder een maand om Covid-19 te voorkomen werd tijdelijk gesloten.  

3. Scan de identiteitskaart (Thais) en het paspoort (buitenlanders), die wordt uitgevoerd door de ambtenaren van de National Park Administration bij de ingang van het park.  

4. Het passeren van een thermische scanner voor temperatuurregeling bij de ingang van het park.  

5. Het dragen van een neus- en mondmasker in het hele nationale park.  

Daarnaast wordt bezoekers gevraagd om regelmatig hun handen te reinigen met handdesinfectiemiddelen, die hen gratis ter beschikking worden gesteld in het park, en om de verplichte corona-afstandsregels te volgen, met name op de parkeerplaatsen en alle andere plaatsen waar bezoekers van het park nationaal park ontmoeten.  

Bezoekers uit provincies waar maximale controlemaatregelen van toepassing zijn, dienen bij de ingang van het park een attest van het districtsbestuur van hun woonplaats te tonen, waarop de officiële goedkeuring van hun reis staat.  

Het Phu Kradueng park is één van de bekendste nationale parken van Thailand.  Het staat bekend om zijn adembenemende zee van mist in de koele wintermaanden en zijn betoverende natuurlijke diversiteit, die zich uitstrekt over 217.576 Rai (348.122 vierkante kilometer). 

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u vertaald heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photostock 
Vertaling: Olleke Bolleke In Noordoost Thailand
Bron: The Nation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!