Het Naklua Walk and Eat Festival in Naklua is weer opgestart met Dans – Mariekes en al!

~JE KUNT WEL DANSEN, ALS IS HET NIET MET DE BRUID~
(Je kunt je best amuseren ook al is het niet altijd precies wat je zou willen)

PATTAYA:- Misschien dat het u ontgaan is, maar afgelopen zaterdag is het  Naklua Walk & Eat Festival weer begonnen en zal tot 25 april elke zaterdag en zondag vanaf 16.00tot 22:00 uur bij Lan Poe Naklua Market gaan plaatsvinden.

Het Naklua Walk & Eat Festival heeft dit keer de slogan ‘Always Love you… Naklua Market’ gekozen. Afgelopen weekend bezochten dan ook veel mensen deze festivalmarkt in de noordelijke buurtgemeente  Naklua van Pattaya.

Opvallend genoeg was de drukte een mengeling van Thaise staatsburgers en ex-pats, evenals veel binnenlandse toeristen van buiten de stad.

Het festival heeft meerdere concertpodia met het hoofdpodium podium voor de Government Savings Bank in Naklua waar vanaf 19.00 uur toespraken en shows worden gegeven.

Op hetzelfde podium vinden Thaise traditionele shows plaats vanaf 21.00 uur.  tot 22:00 uur  met live muziek.

Op zaterdag 27 maart presenteert het festival een beroemde Thaise zangeres ‘Lamyai Hai Thongkam’ en op 25 april een beroemde countryzanger ‘Pongsit Kampee’,  dit zijn de ware publiekstrekkers in het land van de glimlach.

Het festival is gericht op het ondersteunen van lokaal toerisme en het ontwikkelen van een breder binnenlands toerisme.

Dit 12e jaarlijkse Naklua Walk and Eat Festival zou elk weekend vanaf vorig jaar 19 december van start gaan, maar werd uitgesteld vanwege zorgen over Covid19 virus, nu dit zo goed is aangepakt, is het festival ook weer teruggekeerd.

Olleke Bolleke in Pattaya

Eén gedachte over “Het Naklua Walk and Eat Festival in Naklua is weer opgestart met Dans – Mariekes en al!”

  1. Pingback: 2debonair

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!