De bekende Dusit Hotel Groep meent dat de kwaliteit van het toerisme in Thailand aan verbetering toe is

~DE WIND WAAIT UIT EEN ANDERE HOEK~
(De meningen/ omstandigheden zijn veranderd)

BANGKOK: Volgens een uitvoerend manager van Dusit International hotelgroep kan Thailand geen terugkeer van 40 miljoen buitenlandse toeristen in de nasleep van de pandemie verwachten, maar moet het zich concentreren op het verbeteren van de kwaliteit van het toerisme en het genereren van inkomsten voor de lokale industrie. 

Khun Suphajee Suthumpun, manager van Dusit International, zei het volgende : “Als we kijken naar de gegevens van inkomende reizigers tijdens de pre-pandemische periode, was de gemiddelde besteding niet hoog, aangezien de meeste toeristen slechts 4 tot 5 dagen bleven.  

In plaats van te hopen op een toestroom van toeristen, kan Thailand hetzelfde inkomen verdienen met minder aankomsten als het overgaat op meer hoogwaardige toeristische producten.

“Khun Suphajee zei dat het aantal zakenreizigers misschien niet terugkeert naar hetzelfde niveau als voorheen omdat de hedendaagse toeristen bekend zijn met de technologie die hen in staat stelt hun verplaatsingen te verminderen.  Ze konden hun vakantieplannen overal uitvoeren via online of virtuele contacten.

Internationale vakantiegangers zouden in het beste geval geleidelijk terugkeren in het derde kwartaal van dit jaar, maar het vierde kwartaal zou waarschijnlijker zijn wanneer de toegangsbeperkingen werden versoepeld, met name de verplichte quarantaine.  Hoewel een aantal hotels definitief de markt in Thailand voor gezien houden, blijft er een overaanbod bestaan ​​zolang de Thaise autoriteiten het probleem van hotels zonder vergunning niet aanpakken. 

Door de coronapandemie waren veel ondernemers genoodzaakt hun aan buitenlandse investeerders hotels te verkopen. Daarom zou in de toekomst een groot deel van de hotelinkomsten naar het buitenland vloeien en zou slechts een klein deel overblijven voor Thaise hotelmedewerkers, zo beweerde Khun Suphajaee.  

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content te zeerst aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Bangkok Post
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: Bangkok Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!