Het Ministerie van Volksgezondheid van Thailand heeft de ziekenhuizen opgedragen om de Covid19 infectieziekte vanaf 1 maart als endemisch te behandelen

BANGKOK:- Het ministerie van Volksgezondheid heeft provinciale autoriteiten en ziekenhuizen opgedragen om de Covid19 ziekte vanaf 1 maart (morgen) te behandelen als een endemische ziekte.

Het dringende bevel is gegeven in een brief die vrijdag door het Noodoperatiecentrum van het ministerie is ingediend bij Provinciale Volksgezondheidsbureaus en ziekenhuizen.

De brief lijkt in tegenspraak te zijn met een eerdere kabinetsrichtlijn waarin het ministerie van Volksgezondheid wordt gelast om zijn plan om Covid-19 op 1 maart uit de UCEP-regeling (Universele dekking voor noodgevallen) te verwijderen, te herzien.

De brief, die is ondertekend door de secretaris van het ministerie van Volksgezondheid, dr. Kiattiphum Wongrajit, geeft de provinciale volksgezondheidsbureaus en ziekenhuizen opdracht om extramurale diensten voor Covid19 patiënten toe te voegen.

“Covid19 patiënten met asymptomatische of milde symptomen moeten hun symptomen thuis ondergaan “, zo staat in de brief.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation  
Content: Olleke Bolleke in Thailand 
Bron: The Nation  

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!