Het ministerie van Binnenlandse zaken Thailand beveelt een onmiddellijke landelijke inspectie van elektrische storingen

BANGKOK:- Doordat de overstromingen in veel delen van het land mensen het risico van verschillende gevaren met zich meebrengt, met name elektrocutie, zoals sommige studenten afgelopen weekend  hebben meegemaakt, heeft minister van Binnenlandse Zaken, khun Anupong Paochinda, de lokale managementorganisaties in het hele land opdracht gegeven om zo snel mogelijke alle installaties te controleren op elektrische lekkage, zo las Uw nieuwsbeer in de Thaise krant “Naewna”.

In Udon Thani werden in het afgelopen weekend in totaal vijf studenten geëlektrocuteerd. Een van hen werd gered door de 19-jarige mbo-student Atthachai Artudom.

MinIster Anupong gaf het stadsbestuur van Bangkok en de provinciale administratieve organisaties de opdracht om samen te werken met de Metropolitan Electricity Authority (MEA) of de Provincial Electricity Authority (PEA) om alle faciliteiten, vooral in de overstroomde gebieden, snel te controleren op elektrische defecten.  Dit omvat elektriciteitsmeters, grote reclameborden en bomen bij elektriciteitspalen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Naewna 
Content: Olleke Bolleke in Thailand 
Bron: Naewna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!