Het “lepeltje lepeltje” verlangen van een koningscobra met een 55-jarige Thaise vrouw in zuid Thailand ging mooi niet door

NARATHIWAT:- Een 3 meter lange King Cobra gleed zachtjes onlangs in het bed van een 55-jarige Thaise vrouw in het zuidoosten van Thailand, wat haar de schrik van haar leven bezorgde.

De Thaise vrouw, Khun Janhom Bamrungchai, zegt dat ze zich in de badkamer aan het optutten was om haar hoofd ten ruste te leggen, toen de slang zijn kans waarnam om in haar er te duiken.

Ze was geschokt toen ze pal in de twee pikzwarte praalogen keek van het serpent en belde de hulpdiensten om de gigantische slang te verwijderen die schijnbaar alleen maar met haar wilde “lepeltje lepeltje” in bed wilde kroelen.

Toen slangenvangers arriveerden, stond de vrouw buiten op veilige afstand toe te kijken, waardoor de slang méér tijd had om zich in haar bed te nestelen. Het slangenvangers team vond de slang onder haar kussen en greep langzaam achter de kop van de cobra om hem van het bed te trekken.  De reddingswerkers zeiden dat de cobra nog steeds kalm was en niets probeerde voordat hij werd gevangen in een plastic doos.  De arbeiders zeiden dat het een natuurlijk instinct was voor de slang om zich kalmer te voelen in een kleine, donkere ruimte…..zoals een kussen of een doos.

De slang was blijkbaar gezond en de arbeiders zeggen dat ze de slang een tijdje zouden vasthouden voordat ze weer in het wild zouden worden vrijgelaten, ver weg van de vrouw.

Khun Janhom vertelde op haar beurt dat ze geluk had dat ze de slang zag, anders had hij onder haar kussen kunnen liggen toen ze ging slapen.  Koning Cobra’s kunnen een mens met doden met hun gif, waardoor de vrouw in totale shock raakt dat ze op de een of andere manier niet gebeten is.

Één medewerker van het slangenvangteam zei dat de lokale bevolking meer slangen kunnen zien,nu het paarseizoen is.Hij zei dat het einde van het regenseizoen en het begin van het koude seizoen is wanneer slangen in de stemming zijn.  En het lijkt erop dat de slang een beetje verstrikt raakte in zijn verlangens toen hij in het bed van een mens sprong.  Janhom had absoluut geluk dat het King Cobra-incident niet eindigde in een fatale aanval.

Thailand heeft veel gemelde gevallen gehad van mensen die slangen in hun huizen vonden, en natuurbeschermers zeggen dat ze de huizen zoveel mogelijk opgeruimd moeten houden.  In toiletten op de begane grond zijn spugende cobra’s gevonden door degenen die zitten om naar het toilet te gaan, die vaak een nare beet aan de togus van de zittende toiletganger kunnen uitvoeren, wat garant staat voor een gênant bezoek aan de eerste hulp.

Olleke Bolleke in Zuid Thailand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!