Het laatste weekend van Pattaya Music Festival begint vanavond

PATTAYA:- Vanavond en morgenavond (vrijdag en zaterdag) zijn uw laatste kansen om het Pattaya Music Festival te ervaren als u dat nog niet heeft gedaan! De komende twee avonden zal het festival knallend op Pattaya Central Beach en Koh Larn deze muzikale traditie beleven.

Vanavond zijn er optredens op Central Beach van pop-rock artiesten en bands Polycat, Tattoo Colour, Getsunova en Cocktail.  De aanvang is om 17.00 uur en de shows beginnen om 19.00 uur.

Morgenavond (zaterdag) zijn er meer optredens op Central Beach van ETC, Klear, Zeal en Big Ass.  Net als vanavond begint de toegang om 17.00 uur en de shows beginnen om 19.00 uur.  

Er zullen ook optredens zijn van andere artiesten op het eiland Koh Larn in Bali Hai Cape Port, die ook om 19.00 uur beginnen.  Tot de artiesten behoren The Respect Bang, Shinobi Band en tot slot Lazyloxy en Sam Black.  Die eiland diehard concertgangers kunnen een veerboot nemen naar Koh Larn.

Op beide avonden is de toegang gratis.  De wegen rond het hoofdpodium op Central Beach zijn tijdens het festival tijdelijk afgesloten van 16.00 uur tot 01.00 uur.  Mensen kunnen een parkeerplaats vinden bij Terminal 21 op de North Road en andere winkelcentra op de tweede weg.

De Facebookpagina van het festival vind je HIER.

Honderden jonge Thais hebben het de afgelopen vier weekenden van het festival fantastisch gehad.  Terwijl veel pop-rockartiesten hebben opgetreden, hebben hiphopartiesten ook de podia opgeluisterd om voor hun enthousiaste jonge fans te spelen.

 Veel plezier!

Olleke Bolleke in Oost-Thailand 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!