Politie in Thailand redt een vrouw die 3 dagen  in haar eigen badkamer opgesloten zat

BANGKOK:- Gisteren heeft de Thaise politie een vrouw gered die drie dagen opgesloten zat in haar badkamer in haar huis in het On Nut-gebied van Bangkok.  In de overtuiging dat ze alleen in de badkamer zou sterven, had de vrouw een huiveringwekkend afscheidsbericht op de badkamermuur geschreven.

Om 19.14 uur kregen agenten van het politiebureau van Phra Nakhon een telefoontje van een khun A (pseudoniem) – die om hulp vroeg.  Khun A zei dat ze sinds 22 augustus al drie dagen geen contact met haar zus had kunnen krijgen, dus ging de politie naar het vier verdiepingen tellende herenhuis op Soi On Nut 27 om het te onderzoeken, waar ze khun A buiten op hen stond te wachten.

De politie had een zware taak om het goed beveiligde huis binnen te komen.  De politie klom over het hoge ijzeren hek en gebruikte toen een tang om door de gesloten voordeur en een andere rollende stalen deur te breken.

De politie doorzocht het huis verdieping voor verdieping, en toen ze op de derde verdieping kwamen, hoorden ze een zacht geklopt uit de badkamerdeur.  Ze openden de deur en vonden de 54-jarige khun B (pseudoniem).

Khun B legde aan de politie uit dat ze alleen woont en sinds maandag rond 20.00 uur opgesloten zat in de badkamer.  Toen ze naar de badkamer ging, brak de deurknop af en ze kon er niet uit.  Ze dronk kraanwater om in leven te blijven, zo vertelde ze aan de politie.

Khun B gebruikte creme om een ​​afscheidsbericht op de badkamermuur te schrijven…

“Ik zit sinds 22 augustus vast op het toilet. Als ik sterf, laat Jay Lek dan voor mijn testament zorgen.  Geef het huis van Tuk aan Tua Toon Tum.  Ik dronk kraanwater om te overleven.  Zonder water zou ik dood zijn.  Ik probeerde me een weg naar buiten te wrikken en te beuken, ik probeerde te schreeuwen, maar niemand hoort mij.”

Khun B ging voor controle naar het ziekenhuis en bleek in goede gezondheid te verkeren.  Khun B en haar familieleden bedankten politieagenten van het politiebureau van Phra Nakhon voor het redden van haar leven. 

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Facebook 
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: Phra Khanong Police Station

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!