Het Khao San-gebied in Bangkok wordt nauwlettend in de gaten gehouden o verspreiding van het Covid19 virus te voorkomen, vooral het alcoholgebruik buiten kantooruren

BANGKOK:- De Covid19 maatregelen in Khao San Road in Bangkok zijn aangescherpt, waarbij functionarissen antigeentests uitvoeren en ervoor zorgen dat er na 23.00 uur geen drank méér wordt verkocht.

Khun Wasan Boonmuenwai, directeur van het districtskantoor van Phra Nakhon, zei gisteren dat 35 van de 9.670 bezoekers die sinds 1 november zijn gescreend, positief getest waren. Hij voegde eraan toe dat ambtenaren om de drie dagen ATK-tests hebben uitgevoerd in alle etablissementen en eetgelegenheden op de Khao San Road, welke  populair is onder de backpackers.

De bezoekers worden bij alle ingangen gescreend en dienen hun vaccinatiebewijs te tonen.  Degenen die vier maanden geleden hun vaccinatiekuur hebben afgerond, moeten een ATK-test ondergaan.

 Khun Wasan heeft de bedrijven opgeroepen zich strikt aan de voorschriften te houden, eraan toevoegend dat meer dan 10 eetgelegenheden een boete van 6.000 baht hebben gekregen n voor het verkopen van drank na 23.00 uur.  Hij voegde eraan toe dat politieagenten in uniform en in burger voortdurend de locaties in de gaten houden om ervoor te zorgen dat er airconditioning is.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Bangkok 
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!