We waren altijd van plan om de elektriciteitspaal bij de voetgangersbrug te verwijderen, zo beweert de burgemeester van Sattahip

SATTAHIP:- De burgemeester van het Sattahip in de provincie Chonburi liet weten dat de elektriciteitspaal die door een voetgangersbrug loopt, door de Koninklijke Thaise Marine zal moeten worden verwijderd zodra het budget van volgend jaar beschikbaar is.

De Burgemeester van het district, Khun Narong Bunbancherdsri zei dat de brug nog steeds in aanbouw is en dat de districtsautoriteiten van plan waren de paal te laten verwijderen.  Hij zei echter dat alle elektriciteitsmasten onder de controle vallen van de Royal Thai Navy Welfare Concession en dat het zal moeten wachten tot de regering volgend jaar geld beschikbaar stelt voor de verwijdering ervan.

De verklaring van de burgemeester kwam nadat de beelden van een Facebook-gebruiker van de voetgangersbrug op 9 december en bij Olleke Bolleke in Thailand viraal gingen.

Khun Narong voegde toe dat de brug aan Sukhumvit Road tegenover het Makro-winkelcentrum begin volgend jaar klaar moet zijn.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Het suffertje van Sattahip 
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: Het suffertje van Sattahip 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!