Het jacht van de superrijke eigenaar van de voetbalclub Tottenham Hotspur ligt in Pattaya voor anker

PATTAYA: Één van ’s werelds meest luxueuze jachten van Joe Lewis, de Britse miljardairinvesteerder en eigenaar van de voetbalclub Tottenham Hotspur, is aangekomen in Pattaya.

Vesselfinder.com, een website voor het volgen van schepen, zei dat Aviva gisteren in de vroege uurtjes voor anker lag voor de kust van Pattaya na een vaart over de Golf van Thailand vanuit Koh Samui.

De gouverneur van Surat Thani, Khun Wichawut Jinto, vertelde gisteren dat het superjacht het vakantie-eiland had verlaten, maar zei niet wanneer het naar Pattaya was vertrokken.

Het schip van 4,5 miljard baht vervoert 30 bemanningsleden en zeven passagiers, waaronder de 85-jarige eigenaar Mr. Lewis.

Het lag sinds de aankomst uit Singapore afgelopen zaterdag voor anker bij de badplaats Nathon op Koh Samui sinds de aankomst uit Singapore op zaterdag.

De gouverneur hoopte dat het spraakmakende schip het toerisme naar Samui en andere eilanden zou bevorderen.

Mr. Lewis en vrienden zijn de eerste groep toeristen die Koh Samui per jacht bezoekt sinds de regering op 1 mei de Test & Go-toegangseisen heeft afgeschaft.

 Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Supapong Chaolan
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: Bangkok Post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!